Full service makelaarskantoor
in de regio Den Haag

Woningaanbod Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Woningaanbod


Verhuurd onder voorbehoud
€ 975 p.m. ex.
Vreeswijkstraat 743
icon m2 78m² icon door 4 kamers icon marker Den Haag
Verkocht onder voorbehoud
€ 150.000 k.k.
Generaal Spoorlaan 785
icon m2 51m² icon door 2 kamers icon marker Rijswijk
Verkocht onder voorbehoud
€ 325.000 k.k.
Loudonstraat 80
icon m2 103m² icon door 4 kamers icon marker Den Haag

Over Schuyffel Makelaardij


Danny

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Verkoop
9.6
Gemiddelde
van 68 reviews
Aankoop
9.7
Gemiddelde
van 20 reviews

Klantenervaringen


Makelaar kende mijn huis goed want woonde er zelf voordat ik het van hem kocht. Hij was de juiste persoon om het dan ook te verkopen. Alles zeer netjes en correct afgehandeld. Goede duidelijke communicatie. Ik kan hem aanbevelen.

30-12-2019 — Mevr. Wilderink

Zeer prettige communicatie en betrokkenheid. Luister goed naar behoefte klant, verstaat het vak van makelaar en kent de markt goed! Niets dan complimenten👌

08-12-2019 — Dhr. Frank de Haan

Heel fijn contact gehad. Danny neemt de tijd, en geeft waardevol advies voor, tijdens en na de verkoop. Het was duidelijk dat hij kennis van zaken had, en hij bracht alles heel duidelijk over.

05-12-2019 — Een funda gebruiker

Gedurende alle fasen van het verkoopproces was er sprake van een plezierige en correcte communicatie tussen makelaar en opdrachtgever. De transactie is door hem op professionele wijze geïnitieerd en afgewikkeld. Wij zouden Danny zeer zeker aanbevelen aan onze relaties.

01-11-2019 — Een funda gebruiker