Full service makelaarskantoor
in de regio Den Haag

Woningaanbod Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Woningaanbod


Verkocht onder voorbehoud
€ 225.000 k.k.
Jozef Israelslaan 355
icon m2 105m² icon door 6 kamers icon marker Rijswijk
€ 550.000 k.k. — € 2.500 p.m. ex.
Klaroenstraat 397
icon m2 138m² icon door 4 kamers icon marker Rijswijk

Over Schuyffel Makelaardij


Danny

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Verkoop
9.6
Gemiddelde
van 65 reviews
Aankoop
9.7
Gemiddelde
van 20 reviews

Klantenervaringen


Gedurende alle fasen van het verkoopproces was er sprake van een plezierige en correcte communicatie tussen makelaar en opdrachtgever. De transactie is door hem op professionele wijze geïnitieerd en afgewikkeld. Wij zouden Danny zeer zeker aanbevelen aan onze relaties.

01-11-2019 — Een funda gebruiker

De verkoop via makelaar Schuyffel verliep uitstekend. Ben blij dat ik met hem in zee ben gegaan. Hij is kundig, vriendelijk, en gaat zorgvuldig te werk. In de voorbereidingen houdt hij rekening met de doelgroep(en) van de te verkopen woning (en plaats verkooptekst daarom ook in het Engels). En tijdens het verkooptraject houdt hij je constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Zijn service en begeleiding was ronduit uitstekend! Ik kan makelaar Schuyffel daarom aan iedereen aanbevelen!

19-09-2019 — Mevr. Hendrikse

Het contact was heel relax moet ik zeggen. Hij weet wat hij doet en ik heb ook veel aan zijn tips gehad. Ik voelde me ook heel erg gesteund in het hele proces. Alles kon ik vragen en kreeg ik een duidelijk antwoordt op. Ik zou Danny zeker aanraden als makelaar!

13-09-2019 — Dhr. Benraadt

Prettig contact en steeds snelle service met goede kennis en ervaring. Een flexibele, kundige en heel goed bereikbare makelaar.

26-08-2019 — Een funda gebruiker