Full service makelaarskantoor
in de regio Den Haag

Woningaanbod Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Woningaanbod


Verkocht onder voorbehoud
ā‚¬ 225.000 k.k.
Bakkershof 2
icon m2 69m² icon door 3 kamers icon marker Wateringen

Over Schuyffel Makelaardij


Danny

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Verkoop
9.6
Gemiddelde
van 70 reviews
Aankoop
9.7
Gemiddelde
van 20 reviews

Klantenervaringen


Vanaf het eerste contact liep de communicatie heel fijn, om alle doelgroepen te kunnen bereiken is de tekst ook in het engels. Hij houdt je goed op de hoogte hoe de ontwikkelingen zijn met de bezichtingen en geeft je goed advies hoe je je huis moet presenteren. Ik zou Danny zeker aanraden als makelaar!

14-04-2020 — Een funda gebruiker

Hele vriendelijke en deskundige man die met je mee denkt. Mocht ik weer een makelaar nodig hebben kies ik zeker voor hem.

12-03-2020 — Een funda gebruiker

Makelaar kende mijn huis goed want woonde er zelf voordat ik het van hem kocht. Hij was de juiste persoon om het dan ook te verkopen. Alles zeer netjes en correct afgehandeld. Goede duidelijke communicatie. Ik kan hem aanbevelen.

30-12-2019 — Mevr. Wilderink

Zeer prettige communicatie en betrokkenheid. Luister goed naar behoefte klant, verstaat het vak van makelaar en kent de markt goed! Niets dan complimentenšŸ‘Œ

08-12-2019 — Dhr. Frank de Haan