Full service makelaarskantoor
in de regio Den Haag

Woningaanbod Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Woningaanbod


Nieuw
€ 450.000 k.k.
Willem de Zwijgerlaan 59 B
icon m2 129m² icon door 4 kamers icon marker Den Haag
Verkocht onder voorbehoud
€ 189.500 k.k.
Generaal Spoorlaan 447
icon m2 72m² icon door 4 kamers icon marker Rijswijk
Verkocht onder voorbehoud
€ 450.000 k.k.
Endezant 28
icon m2 177m² icon door 5 kamers icon marker Rijswijk

Over Schuyffel Makelaardij


Danny

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Verkoop
9.6
Gemiddelde
van 55 reviews
Aankoop
9.8
Gemiddelde
van 18 reviews

Klantenervaringen


Het contact met Danny was en is uitstekend. Altijd bereid je vragen direct te beantwoorden. Zal hem zeker aanbevelen.

26-04-2019 — Mevr. Pronk

Het contact met deze makelaar was bijzonder goed. Toen we hadden besloten dat we wilden gaan kijken naar een ander huis, hebben we met een aantal makelaars gesproken, en deze stak met kop en schouders boven de rest uit. Persoonlijk, rustig, kundig, heeft duidelijk veel ervaring en kent de omgeving Voorburg, Rijswijk, Den Haag goed. Ook al ben je zakelijk ingesteld, je huis verkopen is een niet te onderschatten proces. Het kost veel tijd, het is hectisch, en toch ook wel emotioneel. Zonder professioneel advies eigenlijk niet te doen. Wij kunnen deze makelaar ten zeerste aanbevelen.

22-04-2019 — Mevr. Schröeder - van Waes

Direct na het eerste contact had ik een goed gevoel over Danny. Hij is betrouwbaar, communiceert snel, goed en duidelijk. Danny hield mij op de hoogte via mail en sms. Daarnaast een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan niet anders concluderen dat ik meer dan tevreden ben.

15-04-2019 — Een funda gebruiker

Danny leerden wij als een eerlijke, hardwerkende en integere verkoopmakelaar kennen bij de koop van ons huis eind vorig jaar. Nadat dus dat huis gekocht was, hebben wij Danny gevraagd om dan ook maar onze oude woning te verkopen. Dit verliep heel soepel, makkelijk en zeer voorspoedig. Vanaf het maken van de foto's tot en met de sleuteloverdracht zijn wij door hem bijgestaan. Hij heeft hart voor zijn vak en dat draagt hij merkbaar uit.

25-02-2019 — Dhr. Fahad Ziabutt