Full service makelaarskantoor
in de regio Den Haag

Woningaanbod Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?


Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Woningaanbod


€ 599.000 k.k. — € 2.995 p.m. ex.
Klaroenstraat 397
icon m2 138m² icon door 4 kamers icon marker Rijswijk
Verkocht onder voorbehoud
€ 175.000 k.k.
Eiklaan 52
icon m2 82m² icon door 4 kamers icon marker Rijswijk
Verkocht onder voorbehoud
€ 459.000 k.k.
Waldeck Pyrmontlaan 9
icon m2 122m² icon door 6 kamers icon marker Rijswijk

Over Schuyffel Makelaardij


Danny

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Verkoop
9.5
Gemiddelde
van 61 reviews
Aankoop
9.7
Gemiddelde
van 20 reviews

Klantenervaringen


Contact liep boven verwachting fantastisch. Was zelf niet ter plaatse en dhr. Schuyffel hield mij bijna per dag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Deskundig, efficiënt, integer en aimabel. Als behoorlijk kritische persoon zou ik deze makelaar direct aan eenieder aanbevelen. Hulde!

13-07-2019 — Een funda gebruiker

Voor de 2e keer heeft Danny Schuyffel op een hele prettige manier bemiddeld. Hij is vriendelijk, deskundig en communiceert op een prettige manier. Een aanrader dus!

12-07-2019 — Een funda gebruiker

Heel blij dat ik met Danny in zee ben gegaan. Twee jaar geleden ook al een gesprek met hem gehad, toen toch maar besloten om mijn huis niet te verkopen. Danny was heel begripvol en respecteerde mijn keus. Onlangs weer contact opgezocht en hij was meteen bereid om me te helpen met de verkoop van mijn woning. Het is heel snel gegaan en Danny heeft alles voor me uit handen genomen. Uitstekend advies gegeven tijdens het onderhandelen en tussendoor kon ik hem altijd lastigvallen met vragen, hij reageert heel snel ook. Ik zou Danny aanraden aan een ieder die op zoek is naar een goede, bekwame makelaar die verstand heeft van zaken.

21-06-2019 — Mevr. Warsha Ramparichan

Danny zorgt voor erg goede service en dit allemaal in “gewone mensen taal”. Je kan alles aan hem vragen en staat gelijk voor je klaar.

07-06-2019 — Dhr. Ten Brummelaar