Aankoop

Het aankopen van uw droomhuis

Het kopen van een woning is één van de meest ingrijpende beslissingen in een mensenleven. Een hele leuke en spannende stap, maar wel één waarbij veel komt kijken! Het aankoopproces kan erg ingewikkeld zijn. U doet het per slot van rekening niet iedere dag. Wij gelukkig wel!

Om u vooral te kunnen richten op de leuke aspecten van het kopen van een woning, is het aan te bevelen ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Wij begeleiden u graag en nemen u alle zorgen uit handen. Terwijl u zich concentreert op de vraag of de woning wel bij u past en of u zich daar thuis kunt gaan voelen, richten wij ons op de bouwkundige staat van de woning, milieutechnische zaken, gebreken en verbeterpunten, planologische ontwikkelingsplannen en andere omgevingsfactoren. Zodat ook als u gevoelsmatig al “verkocht” mocht zijn, er toch ook de wat minder leuke, maar wel noodzakelijke vragen gesteld worden. Zoals: Is de vraagprijs wel in verhouding met de kwaliteit van de woning? Hoeveel geld moeten wij reserveren voor eventuele gewenste verbouwingen?

 

Aankoopbegeleiding bieden wij in twee vormen aan:
BASIS en UITGEBREID.

Hieronder kunt u bepalen welke vorm het best bij uw wensen past.

Stel hier uw vraag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

BASIS: U heeft uw droomhuis zelf al gevonden


BASIS biedt u een uitgebreid pakket van diensten. Bij BASIS heeft u zelf al enkele woningen bezocht en uw keuze gemaakt. Wij stappen op dat moment in en begeleiden u bij de volgende zaken:

  • Specialistisch vooronderzoek;
  • Waardebepaling en bepalen van de onderhandelingsstrategie;
  • Onderhandelingen;
  • Bouwtechnische keuring;
  • Juridische afwikkeling;

Alles over het basispakket

UITGEBREID: Samen actief op zoek gaan naar uw droomhuis


UITGEBREID is ideaal voor mensen die niet bekend zijn met de omgeving (zoals bijvoorbeeld expats) of nog niet precies weten waar zij graag zouden willen wonen. Deze service biedt naast alle in het BASIS pakket genoemde diensten, ook het:

  • In kaart brengen van uw specifieke woonwensen;
  • Begeleiden van een gesprek met een erkend hypotheekadviseur;
  • Bezoeken van woningen die “matchen”.

Alles over het uitgebreid pakket