Aankoop uitgebreid

Samen actief op zoek gaan naar uw droomhuis

UITGEBREID is ideaal voor mensen die niet bekend zijn met de omgeving (zoals bijvoorbeeld expats) of nog niet precies weten waar zij graag zouden willen wonen. Deze service biedt naast alle in het BASIS pakket genoemde diensten, ook het:

  • In kaart brengen van uw specifieke woonwensen;
  • Begeleiden van een gesprek met een erkend hypotheekadviseur;
  • Bezoeken van woningen die “matchen”.

In kaart brengen van uw specifieke woonwensen

Onder het genot van een kopje koffie bij ons op kantoor kunnen wij samen uw woonwensen nader vaststellen. Denk hierbij aan locatie, ligging, type woonhuis, grootte, prijs, etc.

Begeleiden van een gesprek met een erkend hypotheekadviseur

Het bepalen van het budget en de daarbij behorende maandlasten zijn van essentieel belang. U woont om te kunnen werken. U werkt niet om te kunnen wonen! En wellicht heeft u advies nodig over een restschuld, andere maandelijkse verplichtingen, etc.

Wij werken samen met een erkend hypotheekadviseur, welke deskundig en onafhankelijk kan adviseren bij de financiële aspecten van het aankopen van uw droomhuis.

Bezoeken van de woningen die “matchen”

Inmiddels zijn uw woonwensen en budget bekend. Samen zullen wij een lijst van woningen opstellen welke wij gezamenlijk zullen bezoeken. En als wij uw droomhuis hebben gevonden, dan worden verder alle diensten verleend welke zijn opgenomen in het BASIS pakket.

Wat kost UITGEBREIDE aankoopbegeleiding?


De kosten welke aan het UITGEBREID pakket verbonden zijn, zijn afhankelijk van de mate waarin u van onze diensten gebruik wilt maken. Na het in kaart brengen van uw woonwensen werken wij graag een maatwerk voorstel uit 

Stel hier uw vraag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.