Wie zijn wij?

Schuyffel Makelaardij is een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij nemen u graag alle taken uit handen welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken.

Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij er voor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!

Schuyffel Makelaardij is in januari 2016 opgericht en maakt onderdeel uit van de Schuyffel Vastgoed Groep (www.schuyffel.nl), een allround vastgoedmaatschappij welke al ruim 65 jaar actief is in de regio Den Haag.

¬üSchuyffel Makelaardij wordt geleid door D.A. (Danny) Schuyffel, register makelaar-taxateur.

 

Hoe gaan wij te werk?

Vroeger zat de makelaar op de informatie. Om uw huis te kunnen verkopen, kon u eenvoudigweg niet om hem heen. Door de opkomst van gespecialiseerde websites zoals Funda, is de vastgoedmarkt veel transparanter geworden. Een makelaar moet nu echt iets toevoegen om door u te worden ingeschakeld! Dat spreekt bij ons voor zich!

Een doeltreffende marketing maakt het verschil en vergroot de kans op een succesvolle transactie. Reden waarom wij hier veel aandacht aan schenken. Uw woning wordt daardoor sneller verkocht!

Onze reviews als makelaar


Onze geschiedenis

1950 - 1970

Op 1 augustus 1951 besloten vader Piet Schuyffel (1889) en zoon Ton Schuyffel (1926) tot de oprichting van een leidekkersbedrijf. In 1953 en 1955 werd de onderneming achtereenvolgens uitgebreid met een ingenieursbureau en een aannemers- en bouwbedrijf.

In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw zijn vele prominente gebouwen, zoals het Paleis op de Dam, het Binnenhof en het Kurhaus en vele particuliere woningen, door ons bedrijf van een nieuw dak voorzien.

1970 - 1990

Eind jaren zestig werden de activiteiten van het bedrijf verlegd naar het beleggen in commercieel onroerend goed. Zo werden in de jaren zeventig en tachtig diverse bedrijfspanden en kantoorverzamelgebouwen in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd.

Vele bedrijven, variërend van startende ondernemers tot hoofdkantoren van internationaal opererende ondernemingen, zoals Gillette, Braun en Hotelplan, kozen voor wat betreft hun bedrijfshuisvesting voor Schuyffel Vastgoed. Laatstgenoemde bedrijven bleven elk meer dan 30 jaar klant en verhuisden als hun behoeften veranderden, binnen onze portefeuille van pand naar pand.

1990 - 2010

In de jaren negentig is, inmiddels onder leiding van Wim Schuyffel (1953), de derde generatie Schuyffel, de portefeuille vastgoed door het aankopen en renoveren van bestaande panden verder uitgebreid. Daarnaast werd rond de eeuwwisseling Kantorenpark Hardenburch ontwikkeld en gerealiseerd. Wij zijn er trots op dat wij de afgelopen 20 jaar meer dan 250 bedrijven en organisaties in onze panden hebben mogen huisvesten.

In 2008 werd besloten om de portefeuille bedrijfsmatig vastgoed af te bouwen en ons meer te gaan richten op het ontwikkelen en realiseren van exclusieve woningbouwprojecten.

2010 - heden

Vanwege onze ruime ervaring werden wij ook steeds vaker gevraagd om te adviseren bij een breed scala aan vastgoedprojecten. Dit leidde in januari 2016 tot de oprichting van Schuyffel Makelaardij, een full service makelaarskantoor. Deze nieuwe dochteronderneming wordt met veel enthousiasme geleid door Danny Schuyffel, register makelaar-taxateur en behorende tot de vierde generatie Schuyffels.

Heeft u vragen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak of vul onderstaand uw gegeves in.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.